Onze eerste kennismaking

Ons vragen voor u op te treden als mediator betekent dat wij ons realiseren dat u betrokken bent bij een conflict, een geschil of kwestie, waarvan u meent het zelf niet op te kunnen lossen. Dat kan allerlei oorzaken hebben. Emoties kunnen u en de betrokkenen in de weg zitten, waardoor het beter is hierbij de hulp en expertise van een mediator te vragen. Ook kan het zijn dat specifieke deskundigheid op het gebied van kennis van de kwestie van belang is. Een echtscheiding vraagt nu eenmaal een andere specifieke deskundigheid dan een arbeidsgeschil.

 

Wij staan voor kwaliteit

Vanuit het besef dat u een deskundige mediator zoekt en wenst vast te stellen waarop u mag rekenen, in deskundigheid en in persoon, nodigen wij u en de betrokkenen uit voor een eerste kennismakingsgesprek. Vrijblijvend uiteraard, tenzij u door de rechtbank naar ons bent doorverwezen. Integriteit, discretie, neutraliteit maar ook geheimhouding zijn zaken waarop u kunt rekenen. Greet Vernooij en Rik Smit zijn beiden gecertificeerd financieel planner en MfN-registermediator.

 

 

Neutraliteit

De neutraliteit zien wij als een belangrijk goed van de mediator. Daarom vragen wij bijvoorkeur alle betrokkenen bij het kennismakingsgesprek aanwezig te zijn. Naarmate er meerdere mensen bij een mediation zijn betrokken, kan dit lastiger zijn. In dat geval kan de kennismaking tussen ons als mediator en alle betrokkenen ook verdeeld worden over meerdere gesprekken. Bijvoorkeur bij ons in de spreekkamer. Op neutraal terrein.

 

Wij zijn er om te luisteren

Tijdens het kennismakingsgesprek laten wij ons graag door u informeren over de kwestie die speelt. In aanvulling daarop vertellen wij u hoe de mediationprocedure opgestart zou kunnen worden, welke regels u en wij daarbij in acht nemen en wat de zakelijke condities zijn die gelden. Dat alles wordt nog eens bekrachtigd in een mediationovereenkomst zodat vooraf alle aspecten van de mediation en de kwestie die behandeld moet worden duidelijk omschreven is.

 

Meer weten over mediation, selecteer dan via het menu het onderdeel Mediation voor uw mediationonderwerp naar keuze. Voor specifieke informatie over een familiekwestie kiest u via het menu het onderdeel Familiekwesties.

 

Gevoel voor de situatie en verstand van geldzaken

Zoekt u een mediator met gevoel voor de situatie en verstand van geldzaken?

Belt u ons dan voor een afspraak! U kunt hiervoor bellen met 020 - 482.58.42 of 0294 - 25.34.44

Deel dit artikel met anderen

Deel dit artikel op Twitter    Deel dit artikel op Twitter    Deel dit artikel op Twitter