Informatie van en over Smit Vernooij c.s.

Een hoge mate van vakkennis is nog geen garantie voor een goed advies. Het vertalen van deze kennis in voor u begrijpbare taal en begrippen en het beheersen van de juiste communicatieve- en rekentechnische vaardigheden maakt ons voor u tot een waardevolle praktijk voor uw vraagstukken en kwesties.

 

Het aanbieden van nuttige artikelen zien wij als een wezenlijk onderdeel van onze dienstverlening. Goede informatie maakt onderwerpen voor u toegankelijker, waardoor u beter in staat zult zijn om de vragen en kwesties die voor u spelen nauwgezet te benoemen. Periodiek geven wij een nieuwsbrief uit, waarvoor u zich via deze website kunt aanmelden. Op die wijze blijft u op de hoogte van voor u relevante onderwerpen.

 

Voorts vindt u hier in dit deel van onze website aanvullende informatie in de vorm van relevante documenten zoals onze algemene leveringsvoorwaarden, onze dienstendisclaimer en enkele handige checklists, die u helpen de juiste informatie te inventariseren om ons in staat te snel inzicht te krijgen in uw situatie. Tot slot wijzen wij u graag op de optie snel contact (zie bovenaan de pagina), waarmee u online de mogelijkheid hebt ons direct te bereiken. Het snelmenu met de lichtblauwe kleur bevat links naar waardevolle informatie op onze en andere websites.

 

Mist u informatie op deze website, waarvan u vindt dat deze niet zou mogen ontbreken, dan vernemen wij dit graag van u. Maakt u daarvoor gebruik van de optie snel contact a.u.b.

Deel dit artikel met anderen

Deel dit artikel op Twitter    Deel dit artikel op Twitter    Deel dit artikel op Twitter