Advies op maat

Financiële planning komt eerst goed tot zijn recht wanneer alle onderdelen goed op elkaar zijn afgestemd. Het moet behalve juridisch, fiscaal en financieel juist zijn bovenal aansluiten op uw persoonlijke omstandigheden en wensen. Dat vraagt om een specifieke deskundigheid. Wij bieden u deze deskundigheid gecombineerd met onze werkwijze op basis van urendeclaratie. Dat garandeert u een onafhankelijk en objectief advies.

 

Zoekt u een financieel adviseur met wie u een lange termijn relatie wenst aan te gaan, dan nodigen wij u van harte uit om eens nader kennis met ons te komen maken. Maar ook voor een eenmalig advies zijn wij beschikbaar. En als dat advies dient toe te zien op slechts één deel van uw financiën ook dan zijn wij u graag van dienst. Of het nu gaat om een financieringsvraagstuk, een advies inzake uw huwelijkse voorwaarden of om specifieke zaken zoals een alimentatieberekening, het berekenen van afspraken uit hoofde van een periodiek verrekenbeding bij huwelijkse voorwaarden of actuariële berekeningen. Wij bieden u een advies op maat.

 

De financieel planners van Smit Vernooij c.s. zijn generalisten. Voor iedere vraag hebben wij een alert en helder antwoord. Zoveel soorten mensen, zoveel soorten vragen. De consultant in opdracht, de manager in loondienst, de zelfstandig ondernemer/detaillist, de directeur grootaandeelhouder of de medicus, iedereen heeft zo zijn eigen soort vragen. Vragen die voortkomen vanuit de eigen werk- en leefomgeving. Dat heeft ons een praktijk opgeleverd die bestaat uit een mix van alle soorten cliënten.

 

Bent u op zoek naar een adviseur die goed kan luisteren en daardoor aan u de juiste vragen stelt, die geheel onafhankelijk is en u kundig bijstaat bij lastige financiële vraagstukken, dan nodigen wij u graag uit eens nader met ons kennis te maken.

 

Belt u voor een afspraak met 020 - 482.58.42 of 0294 - 25.34.44

 

Wilt u online een afspraak met ons maken of informatie ontvangen, klik dan hier >>>

Deel dit artikel met anderen

Deel dit artikel op Twitter    Deel dit artikel op Twitter    Deel dit artikel op Twitter