Online video mediation en video advies

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, breiden wij onze dienstverlening uit met video. Dat geldt zowel voor mediation als voor advies. Zo blijven wij voor u goed beschikbaar. Wij voldoen hiermee optimaal aan alle voorzorgsmaatregelen die nodig zijn om besmetting met het Coronavirus tot een minimum te beperken.

 

Online via video mediation

Voor zowel scheidingen als erfenissen zetten wij onze video mediation in. U ontvangt via de email de informatie die u nodig heeft om de videoverbinding op te starten. Voor een goede videoverbinding heeft u het volgende nodig:

  • Een goede telefoonverbinding
  • Een rustige omgeving
  • Beperkt licht op de achtergrond
  • Een telefoon of PC met audio en camera

 

Online via video advies

Voor al onze juridische, fiscale en financiële adviezen zetten wij ons video advies is. Dat betekent dat u niet naar onze vestiging hoeft te komen voor een persoonlijke ontmoeting en bespreking. Die vindt dan plaats op basis van een videoverbinding. Wat u nodig heeft voor een goede videoverbinding leest u hierboven.

 

Kwaliteit dienstverlening

Wij realiseren ons dat wij voor het leveren van deze dienst ons afhankelijk maken van de kwaliteit van derden. Wij vertrouwen op die kwaliteit. Tegelijkertijd zijn wij begripvol als u toch de voorkeur geeft aan een bespreking op een van onze vestigingen.

 

Afspraak maken online video mediation of video advies

Belt u voor een afspraak met Rik Smit 020-4825842 of met Greet Vernooij 0294-253444.

 

Deel dit artikel met anderen

Deel dit artikel op Twitter    Deel dit artikel op Twitter    Deel dit artikel op Twitter