Smit Vernooij als scheidingsexpert

Wie rijk en beroemd is en gaat scheiden, heeft wat te vrezen, althans zo luidt de publieke opinie. Fotografen en filmploegen staan zomaar op de stoep. Hoe zorgt u dat u toekomt waar u recht op hebt zonder dat uw belangen breeduit in de media terecht komen? Moet u vrezen voor een echtgenoot/echtgenote die alles op alles wil zetten om zoveel mogelijk uit de scheiding te slepen? 

 

Expert zijn in echtscheidingen begint met kennis, ervaring en integriteit. Je bent pas scheidingsbemiddelaar wanneer je daartoe bent opgeleidt, je hebt gespecialiseerd en je beroepshalve dagelijks praktiseert. De realiteit is helaas niet altijd wat het lijkt met als gevolg dat het voor u lastig is het aanbod te vergelijken.

 

Echte bemiddelaars staan geregisteerd bij hun beroepsorganisatie. Daar is ook bekend hoe lang men al het vak van scheidingsbemiddelaar uitoefent. Een goede scheidingsbemiddelaar zorgt ervoor dat u in alle rust afspraken kunt maken met elkaar èn dat u over alles dat er speelt vooraf goed geïnformeerd wordt. Daardoor kunt u als gelijkwaardige partijen onderhandelen.

 

Echte bemiddelaars hebben ook geen bijnamen zoals de Britse echtscheidingsadvocaat Raymond "Jaws" Tooth of mevrouw Fiona Shackleton, bijgenaamd "Steel Magnolia", van wie recente cliënten onder andere Sir Paul McCartney (die uiteindelijk "slechts" 24 miljoen pond van zijn geschatte vermogen van 400 miljoen pond moest afstaan) en Madonna waren. Goede bemiddelaars opereren in de luwte. Wie hun cliënten zijn, blijft geheim.

 

Behalve de rol van bemiddelaar zijn wij ook gewend aan de rol van adviseur. Veelal gebeurt dit in situaties waarbij één van de partijen al de nodige eigen adviseurs meebrengt en de ander, veelal de niet-ondernemende van de twee, nog geen adviseurs heeft. Dan is het van belang naast een goede juridische adviseur gebruik te maken van onze financiële expertise op het gebied van echtscheidingen.

 

Voldoende reden om eens kennis met ons te maken.

 

Voor een kennismaking kunt u bellen met Greet Vernooij (0294-253444) voor de regio Het Gooi en de Ronde Venen en met Rik Smit (020-4825842) voor de regio groot Amsterdam.

Deel dit artikel met anderen

Deel dit artikel op Twitter    Deel dit artikel op Twitter    Deel dit artikel op Twitter