Scheiden vraagt maatwerk

Hij kreeg een telefoontje. Van een zakenrelatie. Beleefdheidshalve liep hij even naar de tuin. Ook de buren waren vergenoeg verwijderd om zijn gesprek te kunnen horen.

Zij spoedde zich naar boven. Vanuit de slaapkamer hoopte ze het gesprek op te kunnen vangen. Sinds een jaar was ze achterdochtig geworden. Ze vermoedde een relatie met een andere vrouw ook al ontkende hij in alle toonaarden. Het maakte haar horendol.

 

De echtscheiding

Uiteindelijk moest hij het haar wel opbiechten. Te biecht gaan bij je eigen vrouw, je kinderen, je ouders en schoonouders. Het was zeer pijnlijk.

De echtscheiding was een feit. Hij realiseerde zich dat het schip dat huwelijk heet nu echt schipbreuk leed. Het gat in haar vertrouwen was niet te repareren. Van haar vragen met hem in het huwelijk te blijven, was een onmenselijke vraag. Haar zo te zien lijden, kon hij niet van haar vragen.

 

Uit elkaar

Na 20 jaar ervaring als scheidingsmediator weten wij hoe zeer verschillend personen en relaties ook zijn dat ze één aspect gemeen hebben; het beëindigen van de relatie is een bitter einde van wat als zoet is begonnen.

En daarom verdient iedere scheiding zonder aanziens des persoons en ongeacht de materiële kant goede aandacht voor het beëindigen van die relatie.

 

Scheiden vraagt maatwerk

Door in het zoekvakje woorden in te geven als scheiden of echtscheiding vindt u veel inhoudelijke informatie. Doet u daar vooral uw voordeel mee. Het wederzijds belang om uw relatie goed af te wikkelen, krijgt vorm in de scheidingsmediation waarvoor u bij ons terecht kunt. Zodat uw huwelijk niet alleen juridisch eindigt door echtscheiding, maar relationeel gezien bovenal aanvaardbaar eindigt.

 

Zoekt u een zeer ervaren scheidingsmediator met goede kennis en ervaring van geld- en juridische zaken, voelt u zich gerust vrij om met ons en onze expertise kennis te maken. Rik Smit is bereikbaar via 020-4825842. Greet Vernooij is bereikbaar via 0294-253444.

Deel dit artikel met anderen

Deel dit artikel op Twitter    Deel dit artikel op Twitter    Deel dit artikel op Twitter