Wanneer word ik miljonair?

Een miljoen vermogen. Voor degene onder u die deze grens willen slechten, is het zaak te begrijpen hoe een financieel planner voor u werkt.

Een miljoen vermogen is het resultaat van een overschot tussen inkomen en uitgaven en het daarop behaalde reële rendement. Wat is dat? Reëel rendement!

 

Reëel rendement

Reëel rendement is de behaalde opbrengst over uw vermogen verminderd met de kosten en verminderd met de inflatie.

  • Vermogen hebben, brengt kosten met zich mee. Dit varieert van de kosten van een bankrekening tot de kosten die u betaalt aan mensen die met uw vermogen werken. 
    Kortom een juiste balans tussen opbrengst en kosten is van doorslaggevende betekenis.
  • Inflatie gaat voor de prijsontwikkeling van goederen. Inflatie is onderdeel van een economisch proces, waar centrale bankiers grip op proberen te krijgen. Dat is buitengewoon complex gebleken1. Inflatie raakt aan uw portemonnee. Wat u vandaag verteert, kan volgend jaar zomaar duurder zijn. 
    Kortom een miljoen straks is meer dan de één met zes nullen nu. De inflatie dient hierbij opgeteld te worden.

 

Een miljoen in de digitale kluis

Zoals een architect een huis voor u ontwerpt naar uw woonwensen, zo ontwerpen wij naar uw levenswensen uw financiële situatie. Stel dat een van uw wensen het bereiken van een miljoen vermogen is, dan ontwerpen wij voor u daarvoor een of meerdere scenario’s. Daarbij houden wij naast genoemde factoren zoals kosten en inflatie rekening met de belasting op inkomen en vermogen.

Een financieel plan om een miljoen vermogen te bereiken

Het resultaat? Een levensecht scenario zichtbaar in een digitale kluis. Waarmee u in de toekomst kunt kijken. Een toekomst op basis van levensechte factoren. En een kluis waarin alleen u kunt kijken wanneer en zo vaak u maar wilt. Gewoon om even weg te dromen uit de realiteit. Wat gaat u eigenlijk doen als u dat miljoen in de kluis hebt bereikt?

 

1 = Meer weten over de rol van een centrale bank en inflatie. Lees dan dit boek >>>

Deel dit artikel met anderen

Deel dit artikel op Twitter    Deel dit artikel op Twitter    Deel dit artikel op Twitter