Beter overleg over alimentatie

Hoe zorg je dat gesprekken over alimentatie effectiever, minder dramatisch en minder polariserend verlopen? Op die vraag hebben wij nu het antwoord. Dankzij een bewezen methode van werken, lukt het onze klanten beter om tot goede afspraken te komen. Bovendien ontwikkelden wij een workshop voor advocaten, notarissen, mediators en andere adviseurs die gesprekken over alimentatie begeleiden, zodat zij zich deze succesvolle methode eigen kunnen maken.

 

Financieel Werkboek Echtscheiding

Met behulp van een speciale online applicatie, het financieel werkboek echtscheiding, krijgt u stap voor stap een goed inzicht in uw financiële situatie tijdens en na uw scheiding. Onze werkwijze is er op gericht u in staat te stellen verschillen van inzicht te overbruggen. Hierdoor zorgt u dat u tot goed werkende afspraken zult komen. Het is geen vereiste om goed te kunnen rekenen. Het financieel werkboek echtscheiding is zo een goed hulpmiddel voor iedereen, die betrokken is bij een echtscheiding.

 

Stap voor stap biedt dit werkboek belangrijke informatie over geldzaken en wordt u gevraagd uw omstandigheden en wensen te noteren. Financiële gegevens worden automatisch voor u doorgerekend. Verdeeld over 12 stappen krijgt u zo een helder inzicht in wat voor u financieel van belang is tijdens en na uw scheiding.

 

Verbeter uw overleg over geld

De methode waarmee gewerkt wordt, heeft zich in de praktijk bewezen. Door een verbetering van het financieel inzicht bij u en uw aanstaande ex-partner ontstaat een beter overleg over geldzaken. Het financieel werkboek echtscheiding biedt daarvoor ook een structuur voor dit overleg.

Om vertrouwd te raken met deze methode van werken ontwikkelden wij een workshop voor alle deskundigen die mensen in een echtscheiding begeleiden. Advocaten, notarissen en mediators kunnen zich zo bekwamen in deze methodiek. Zij breiden hun bestaande deskundigheid op deze wijze uit om u optimaal te kunnen bijstaan en adviseren.

 

Bekijk het filmpje voor meer informatie over deze workshop.

 

 

 

 

Wilt u het werkboek bestellen voor eigen gebruik of voor uw cliënten, ga dan naar www.scheidenopmaat.nl 

 

 

Deel dit artikel met anderen

Deel dit artikel op Twitter    Deel dit artikel op Twitter    Deel dit artikel op Twitter