Greet Vernooij FFP Planner 2013

Op 10 oktober 2013 vond de verkiezing van de FFP Planner van het jaar 2013 plaats. Na een spannende finale kwam Greet Vernooij als winnares uit de bus. Reuzetrots zijn wij op onze collega Greet Vernooij. Greet werd eerder dit jaar al verkozen tot financieel planner van het jaar tijdens het congres van de Stichting Persoonlijke Financiën. Dit keer won zij op het congres van de gecertificeerd financieel planners met het keurmerk FFP.

Hoe word je de beste financieel planner?

Sinds de oprichting van de praktijk in 1999 hebben Greet Vernooij en Rik Smit, jaar in, jaar uit, gewerkt aan hun vakbekwaamheid en een stijl van werken om hun klanten optimaal van dienst te zijn. Die keuze voor een onafhankelijke financiële planning betaalt zich nu uit in de vorm van deze dubbele titel.

De voorbereiding op de titel FFP Planner van het jaar 2013 begon met het afleggen van een kennistest. Die zorgde ervoor dat Greet Vernooij zich plaatste bij de laatste 10. Vervolgens werd een intakegesprek gesimuleerd en diende zij haar uitgewerkte financieel plan in op basis van de verkregen informatie uit dit gesprek en uit de schriftelijke stukken. Aldus bereikte zij de finale samen met nog twee collega financieel planners.

Na een presentatie op het podium waarin zij haar werkwijze en visie op overtuigende wijze wist te presenteren aan een zaal met financieel planners volgde de stemming van de zaal. De uitslag van de zaal opgeteld bij de beoordeling van de vakjury zorgde ervoor dat zij, volgens het juryrapport "met kop en schouders", wist uit te steken boven de rest.

Onderhoud een financieel plan jaarlijks

Omdat de meerderheid van onze klanten jaarlijks bij ons terugkomt om het gemaakte financieel plan te evalueren en te spiegelen aan wat er veranderd is, zijn de klanten van Smit Vernooij c.s. altijd optimaal op de hoogte van hun financiële positie. Nu de overheid zich steeds meer terugtrekt vanuit haar rol als verzorgingstaat en verwacht dat u zelf participeert en goed voor uw eigen financiën zorgt, is een jaarlijks onderhoud van wezenlijk belang.

 

Wilt u weten wat uw voordelen zijn als wij uw financieel planner zijn, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Bel voor een afspraak met:

regio Amsterdam - Zaanstreek - Waterland 

020 - 482.58.42

regio Het Gooi - De Ronde Venen - Hilversum 

0294 - 25.34.44

 

Deel dit artikel met anderen

Deel dit artikel op Twitter    Deel dit artikel op Twitter    Deel dit artikel op Twitter