Greet Vernooij is financieel planner van het jaar 2013

Op 22 januari 2013 is Greet Vernooij door een vakjury gekozen tot financieel planner van het jaar 2013. Een prijs die haar door veel van haar collega financieel planners van harte gegund wordt. Zij heeft een jarenlange ervaring opgebouwd in familiezaken waar geld en emotie goed gecoördineerd moeten worden. Als familiemediator maakt zij daarom gebruik van zowel haar kwaliteiten als ervaren mediator als van haar hoge mate van vakkennis als financieel planner. Een terechte winnaar van deze prestigieuze prijs: financieel planner van het jaar 2013.

 

Juryrapport financieel planner van het jaar 2013

Greet Vernooij heeft met haar inzending voor de Financieel Planner van het Jaar aangetoond dat zij niet alleen de situatie van de cliënt goed kan doorgronden, maar ook dat zij haar advies op een communicatief sterke manier weet over te brengen. Het hele juryrapport kunt u lezen door hier te klikken.

 

Winnares Greet Vernooij aan het woord

Winnares 2013 Greet Vernooij: “Ik ben zeer verrast en ben ook heel blij. Ik vind communicatie met de klant heel belangrijk en dat de jury dit nu zo speciaal noemt, is voor mij geweldig!“ Greet Vernooij heeft een jarenlange ervaring opgebouwd in familiezaken waar geld en emotie goed gecoördineerd moeten worden. Als familiemediator maakt zij daarom gebruik van zowel haar kwaliteiten als ervaren mediator als van haar hoge mate van vakkennis als financieel planner. Zij pleit voor transparante en eenvoudig uitgelegde oplossingen. “Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Zorg voor een goed advies, in Jip en Janneke taal uitgelegd, waardoor de klant zelf weer meer grip op zijn financiën krijgt. De veranderingen in de financiële wereld volgen elkaar nu zo snel op dat de houdbaarheid van een financieel plan beperkt is. Door jaarlijks bij te stellen lukt het onze klanten toch om hun financiële dromen waar te maken.”

 

Zij is lid van de Vereniging van Onafhankelijke Financieel Planners, de Vereniging van Financieel Planners en Scheidingsmediators en de Vereniging Register Financieel Echtscheidingsadviseurs. Bij deze verenigingen draagt ze actief bij aan de professionalisering van het beroep, waarbij de kwaliteit van het advies, de communicatie naar en betrokkenheid bij de klanten van groot belang zijn. Reden waarom haar collega’s haar deze prestigieuze prijs van harte gunnen.

 

Ook de collega's bij Smit Vernooij c.s. zijn bijzonder trots dat ze in samenwerking met haar de klanten de afgelopen jaren op deze manier hebben mogen begeleiden met hun financiële vragen. Mensen helpen om hun doelen en aspiraties te bereiken, waar zowel geld als planning voor nodig zijn, is een waardevolle dienst gebleken. Het geeft veel voldoening nu blijkt dat onze werkwijze met deze titel wordt beloond.

 

Vernooij tot slot: “Wij bedanken natuurlijk al onze klanten. Mede door hun vertrouwen in ons hebben we vanaf 1999 onze werkwijze steeds kunnen bijstellen tot de aanpak zoals deze nu is. Financiële planning en mediation zijn doorlopende processen. Processen waarbij onze businesspartners een belangrijke rol vervullen. Wij hopen dat zij ook trots zijn op hun betrokkenheid bij onze manier van werken en mee genieten van dit succes.

 

Lees ook het interview met Greet Vernooij in het AM magazine

Deel dit artikel met anderen

Deel dit artikel op Twitter    Deel dit artikel op Twitter    Deel dit artikel op Twitter