Verkiezingen; welke echtscheidingsmediator kiest u?

Van elkaar scheiden betekent keuzes maken. Als de keuze tussen 'scheiden of blijven' uitkomt op scheiden, dan dient de volgende keuze zich al weer aan. Welke mediator is geschikt als onze echtscheidingsadviseur? Hoe bepaal je welke soort mediator bij jullie past?

U kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van de registers van erkende MfN-registermediators of van het register financieel echtscheidingsadviseurs.

 

Welke adviseur kiest u bij scheiding?

Als u gaat scheiden of uw samenleving verbreekt, moet u in relatief korte tijd een groot aantal financiële en fiscale beslissingen nemen. Het advies van een financieel deskundige mediator is dan meer dan welkom.

 

Wat verzorgen wij voor uw echtscheiding?

Omdat wij van oorsprong financieel planners zijn, zijn wij als geen andere mediator in staat voor u alle financiële, fiscale en juridische aspecten van uw scheiding in kaart te brengen. Natuurlijk brengen wij ook voor u de gevolgen van uw scheiding in beeld. Divorceplanning of echtscheidingsplanning is nu eenmaal onze expertise.

 

De combinatie van familiemediator en financieel echtscheidingsadviseur is uniek. Uw voordeel daarbij is dat wij voor u zowel de emotionele aspecten van uw scheiding als de meer zakelijke gevolgen van uw scheiding tegelijkertijd met u kunnen behandelen. Alles in één hand betekent: “Goed en betaalbaar scheiden”.

 

Onderwerpen bij echtscheidingsmediation

Het gaat hierbij onder andere om de verdeling van het huis, het pensioen en van de verzekeringen. Ook geven wij u antwoord op al uw vragen over alimentatie en kunt u bij ons terecht voor uw belastingaangifte over het jaar van echtscheiding. Uiteindelijk laten wij u de gevolgen van uw afspraken zien voor uw portemonnee. Inzicht over en weer helpt u vast te stellen of uw afspraken rechtvaardig voor u voelen. Want niets is fijner om na deze onrustige periode rust te vinden bij de afspraken die u samen gemaakt hebt.

 

Bel ons daarom voor een kennismakingsafspraak.

 

regio Amsterdam - Zaanstreek - Waterland   020 - 482.58.42
regio Het Gooi - De Ronde Venen - Hilversum  0294 - 25.34.44

 

Meer achtergrondinformatie over scheidingsmediation vindt u via deze link 

Deel dit artikel met anderen

Deel dit artikel op Twitter    Deel dit artikel op Twitter    Deel dit artikel op Twitter