Greet Vernooij bij top 30 adviseurs

Greet Vernooij van Smit Vernooij c.s. in Nederhorst den Berg behoort tot de 30 beste financieel adviseurs en financieel planners van Nederland. Dat is de uitkomst volgens de lezers van Fonds.nl, een blad voor financieel adviseurs.  

Deze 30 beste adviseurs van Nederland zijn in mei uitgenodigd voor een ronde tafelsessie met beleidsmakers uit de financiële wereld. Greet Vernooij vertelt over haar ervaringen en over dat gesprek.

 

Waaraan herkent een klant een goede adviseur?

Om die vraag te beantwoorden, zijn de antwoorden op de volgende vragen van belang:

  • Wat houdt optimaal advies in?
  • Hoe ziet de adviesmarkt er volgens jullie over drie, vier jaar uit?
  • Hoe zorgen jullie er voor dat klanten duidelijk jullie toegevoegde waarde zien?

 

De meningen over deze vraagstukken waren onder de financieel adviseurs erg verdeeld. Greet Vernooij merkte op:  “Bij een optimaal advies staat de wens van de klant centraal en niet de business van de adviseur. Of een klant veel of weinig vermogen heeft, maakt voor mij geen verschil. Iedere klant krijgt het advies dat bij zijn of haar vraag past.  Zo maak ik mij als adviseur waardevol voor elke klant. Als je vooral doet waar je goed in bent en met name het belang van de klant voorop stelt, dan levert dat advies zeker toegevoegde waarde op. Daar willen onze klanten best voor betalen.”

 

Greet Vernooij verkozen tot top 30 beste adviseurs van Nederland 

Best in class adviseur 2013 Greet Vernooij: "Ik sta perplex en ben er blij mee; dat collega’s je voordragen is bijzonder. Een erkenning voor de vakbekwaamheid en collegialiteit in de afgelopen bijna 25 jaar in de financiële wereld. Dat is super!’

 

Wij, de collega's bij Smit Vernooij, zijn natuurlijk wederom trots dat we in samenwerking met haar onze klanten en business partners de afgelopen jaren op deze gewaardeerde manier hebben mogen begeleiden bij hun financiële vragen. Het blijkt waardevol dat klanten door deze begeleiding hun doelen, waar zowel geld als planning voor nodig zijn, kunnen bereiken. Het geeft veel voldoening nu blijkt dat onze werkwijze met deze award wordt beloond.

 

Grote dank gaat uit naar onze klanten en businesspartners. Mede door hun vertrouwen in ons hebben we vanaf 1999 onze werkwijze steeds kunnen bijstellen tot de aanpak zoals deze nu is. Financiële planning en mediation zijn doorlopende processen. En deze processen worden een succes als je met elkaar in overleg blijft.

 

Het artikel uit Fonds.nl kunt u hier downloaden.

 

Deel dit artikel met anderen

Deel dit artikel op Twitter    Deel dit artikel op Twitter    Deel dit artikel op Twitter