Greet Vernooij schuldig aan (voor)uitzicht

Kees (54) en Els (50) Spraakman schakelden eind 2006 Greet Vernooij in om hun gevoel, dat zij eerder zouden kunnen stoppen met werken, te laten doorrekenen. Het resultaat pakte rianter uit dan zij zelf verwacht hadden.

 

Om een lang verhaal kort te maken: Waar zij eerst dachten om naar het oosten van het land te verhuizen is het uiteindelijk het zuiden van Duitsland geworden. Kees en Els kochten een huis in Inzell.

 

Op de vraag wat gaan jullie daar dan doen, was het antwoord: "Het pand bevat 3 appartementen, die wij als tijdverdrijf af en toe gaan verhuren. Voor de rest gaan we daar gewoon (nou ja, gewoon) lekker van het leven genieten en plezier maken. En dat alles voortvloeiend uit jouw advies. Je kunt je voorstellen dat we heel blij met jou en jouw adviezen zijn."

 

Voor Kees en Els is een droom werkelijkheid geworden. Zij lieten zich goed informeren en konden daarna met een gerust hart de stap zetten.

 

Het slotwoord is aan Kees en Els: "Greet, nogmaals dank voor jouw hulp. Dat we een groot deel van ons leven nog leuker gaan invullen is eigenlijk jouw "schuld"!

 

Voorjaar 2008

Deel dit artikel met anderen

Deel dit artikel op Twitter    Deel dit artikel op Twitter    Deel dit artikel op Twitter