Persbericht boek Rik Smit

Op 7 maart 2005 verscheen bij uitgeverij BZZTôH de eerste druk van:

Financieel fit

Auteur : Rik Smit

Aantal blz. : 208 pagina's

ISBN : 90 453 0378 7

Prijs : ca. € 13,50

In week 8 van 2006 verschijnt de geactualiseerde versie plus een extra hoofdstuk met alles over de levensloopregeling.

Nooit meer wakker liggen van geldzaken

Wilt u gaan trouwen of samenwonen?

Bent u van plan een huis te kopen?

Wilt u aandacht besteden aan een verantwoorde pensioenopbouw?

Gaat u van uw partner scheiden?

Wilt u de bedrijfsopvolging goed regelen?

Overweegt u beleggingen in het buitenland te doen?

Heeft u recht op een erfenis?

 

Dan kan Financieel fit u van pas komen!

 

Uw leven lang wordt u geconfronteerd met zaken waarbij financiën een rol spelen. Financieel planner Rik Smit beschrijft in Financieel fit de wezenlijke financiële vraagstukken die u tussen uw twintigste en negentigste kunt tegenkomen en adviseert u hoe u moet handelen.

 

Van het besluit om samen met uw geliefde uw leven te delen tot de persoonlijke invulling van uw nalatenschap. Van de aankoop van een huis tot een overname van een bedrijf. Het moment waarop u moet beslissen is steevast cruciaal. Bent u voldoende op de hoogte van de feiten om de juiste keuze te maken? Bent u objectief en volledig voorgelicht? Kent u alle factoren op de achtergrond?

 

Rik Smit is werkzaam als financieel planner en mediator. Op persoonlijke titel geeft hij presentaties en schrijft hij columns. Zijn artikelen verschenen onder meer in Quote Finance, Het Financieele Dagblad, De Telegraaf en Money. Zijn columns verschijnen regelmatig op de website IEX.nl en Inveztor.nl

 

Dit schreef de pers over het boek:

September 2005 - Biblion recensie

Omdat de informatie actueel, objectief, zeer deskundig, veelzijdig en vooral ook heel begrijpelijk is ver-woord, kan elke volwassene met dit boek prima uit de voeten.

Juli 2005 - Stichting certificering FFP

Het boek Financieel fit is vooral consumentgericht. In het boek komen diverse onderwerpen aan de orde en het boek is leuk om te lezen.

Juli 2005 - Safe

Smit verzandt hierbij niet in een brij van cijfers, maar combineert, in vlot proza, theorie met praktijkvoor-beelden, een kunst die hij heeft geleerd als columnist bij diverse bladen. De goede leesbaarheid en de compleetheid zijn de belangrijkste voordelen van dit boek.

 

Datum: Februari 2005

Deel dit artikel met anderen

Deel dit artikel op Twitter    Deel dit artikel op Twitter    Deel dit artikel op Twitter